UA-2290863-1

TRINIBRA SUSHI BAR

TRINIBRA SUSHI BAR Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 808 beoordelingen
14 jul 2019 om 22:06 Sushi was erg droog, de maki rollen vielen uit elkaar. De vulling van de rollen was karig, zelfs de sumiri sticks (imitatie krab) waren doorgesneden om te besparen op ingrediƫnten. Rijst zelf was niet goed op smaak met azijn/zout/suiker. Erg slecht!
12 jul 2019 om 20:11 Het eten hier is altijd super lekker, en normaal snap ik het helemaal als de bezorger wat later is, maar nu was er al 3x aangegeven dat het er in 5 minuten zou zijn en het heeft in totaal 100 min geduurd. Wel verrukkelijk gegeten.
12 jul 2019 om 20:10 Heerlijk verse sushi!
7 jul 2019 om 22:26 Super lekkere verse sushi met snelle service !
30 jun 2019 om 22:05 Het was voor ons de 1ste keer dat we hier besteld hadden, sushi was netjes op tijd bezorgd. Met een fles wijn van het huis erbij, netjes.. Voor herhaling vatbaar!
29 jun 2019 om 21:16 Heerlijke, verse sushi! Gebracht op afgesproken tijd. We kregen een fles wijn van het huis erbij. Ongelofelijk tevreden weer!
28 jun 2019 om 21:55 Prima sushi, maar bezorger was eerst op ander adres. Duurde erg lang
28 jun 2019 om 21:53 Vanavond hier besteld om 18:30.Mijn bestelling zou om20:00 geleverd worden.Na een aantal telefoontjes naar het restaurant,waar ik te horen kreeg dat ze de bezorger ook al een tijdje kwijt waren!?kreeg ik mijn eten uiteindelijk om21:15.Vond de sushi mwua..
23 jun 2019 om 20:36 Snelle en nette service, vriendelijke bezorger en absoluut heerlijke sushi!!!
18 jun 2019 om 22:48 Heerlijke sushi!
16 jun 2019 om 22:54 Lekkerste sushi van Deventer!
16 jun 2019 om 22:09 Al heel vaak hier sushi besteld maar vandaag echt een slechte ervaring. Gevoelsmatig niet vers , zalm had een vreemde geur droge rijst. Hebben de helft weggegooid. Zonde want Tribibra kan zo lekker zijn!